Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  UdArt Poesia es clausura a la Cerdanya

UdArt Poesia es clausura a la Cerdanya

L’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà, va acollir del 20 de juny al 17 de juliol bona part de l’exposició itinerant UdArt Poesia, que feia un recorregut per l’obra dels poetes contemporanis del Pirineu. La Sala Sebastià Bosom de l’edifici va estar dedicada als autors de la comarca, com ara Emma Carrera, Josep Comas, Manel Figuera, M. Rosa Grau, o el recentment desaparegut Jordi Pere Cerdà, entre d’altres.

La mateixa exposició es va traslladar, la segona quinzena d’agost, a la sala de convencions del Museu Cerdà, també a Puigcerdà, en motiu de la IV Trobada de Poesia i Música d’Estiu, organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya en el marc del programa ‘A l’estiu, recerca’t’. Va quedar clausurada el 31 d’agost.

La mostra UdArt Poesia (2010-2011) va esdevenir itinerant un cop finalitzada la seva programació a la Universitat d’Andorra i després d’haver estat exposada a la sala del Prat Gran d’Escaldes-Engordany en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana 2011. Es va instal·lar l’agost del 2011 a la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada de Conflent, i posteriorment va ser acollida a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, a la Seu d’Urgell, fins al 29 de febrer de 2012, on va rebre nombroses visites pedagògiques. Del 5 d’abril al 25 de maig, va estar a la Casa dels Països Catalans de la Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD).

Pel que fa a l’exposició UdArt Foto, la més recent del cicle UdArt, aquesta continua oberta al públic, a la Universitat d’Andorra, fins al 21 de desembre de 2012. UdArt Foto presenta una acurada selecció de l’obra de cinquanta-quatre fotògrafs, tant d’Andorra com de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

UdArt compta amb la col·laboració d’Àgora Cultural i la Societat Andorrana de Ciències.

Data d’actualització: 4 de setembre del 2012.