Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Una xerrada amb jocs matemàtics clourà el Concurs d’enigmes #UdA25

Una xerrada amb jocs matemàtics clourà el Concurs d’enigmes #UdA25


La Sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, a Andorra la Vella, acollirà el proper dimecres 4 de juny, a les 19.30 hores, l’acte de clausura del 
Concurs d’enigmes #UdA25, una iniciativa oberta a tothom que s’ha anat desenvolupant durant el curs acadèmic.

Una divertida xerrada, titulada “Publimagmàtica!”, a càrrec de Carlos Moreno i Florenci Pla, posarà el punt i final a 25 setmanes d’enigmes, buscant la complicitat del públic en una sessió de lògica i raonament en què es combinaran la màgia i la publicitat matemàtiques.

En el marc de la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, la Universitat d’Andorra, amb la col·laboració de Ràdio Andorra (RNA), va organitzar el concurs amb la finalitat de promoure l’interès per la ciència. Hi havia en joc una tauleta digital Wi-Fi d’última generació, premi que s’endurà dimecres la persona que ha contestat correctament a un major nombre d’enigmes. Durant 25 setmanes, del 18 de novembre del 2013 al 30 de maig del 2014, els enunciats es van anar fent públics al programa Bon dia, que hi ha algú? de Ràdio Andorra (RNA) i a la pàgina de la Universitat d’Andorra al Facebook. A l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra, també es van anar recopilant cada mes les solucions.

Data de publicació: 26 de maig del 2014.