Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Activitats de la Universitat d’Andorra al 9è Saló del Videojoc i Internet

Activitats de la Universitat d’Andorra al 9è Saló del Videojoc i Internet

El 9è Saló del Videojoc i Internet que organitza Andorra Telecom ha arrencat aquest dijous 15 de febrer amb una de les nombroses activitats paral·leles programades amb la col·laboració de la Universitat d’Andorra (UdA).  El laboratori 1 de la Universitat ha acollit el taller “Introducció al món dels videojocs” impartit per Mariano Rivas, professor de l’U-tad Centro Universitario de Tecnología y Arte Digital (Las Rozas, Espanya) i director de projectes a Unity Tutors. L’objectiu de la formació, organitzada per l’UdA en el marc d’un programa ampli de tallers i conferències titulat “Fes de la teva passió la teva professió”, era introduir els estudiants de formació professional i universitaris en el món del disseny i la programació de videojocs, i alhora mostrar les possibilitats laborals que ofereix el sector.

“Fes de la teva passió la teva professió” inclou cinc activitats diferents, que continuaran divendres al matí als cinemes Illa Carlemany amb “Vols fer del videojoc el teu futur?”, una jornada d’orientació amb dues taules rodones amb la participació de professionals i especialistes en aquest sector i destinades a mostrar les particularitats del món indie i del món professional en el desenvolupament dels videojocs, explicar els models de negoci i introduir els assistents en les formacions associades.

Les altres dues activitats, també sota l’organització de l’UdA, són de caràcter pràctic i van adreçades a d’altres públics. El taller “Computational thinking for younger minds”, que tindrà lloc divendres a la tarda, entre les 16.30 i les 19.30 hores al Prat del Roure, iniciarà els joves d’entre 11 i 18 anys en la programació, desenvolupant durant el taller un joc complet que s’enduran a casa. Ja dissabte al matí, s’oferirà l’últim taller, titulat “Robòtica en família” a l’Illa Carlemany, per a infants de 0 a 15 anys, amb la programació de robots educatius. Simultàniament, es desenvoluparà un taller organitzat pel Museu Carmen Thyssen Andorra: “El quadre pixelat”.

El Saló compta amb un total de 13 zones i 93 posicions de joc. A més de les competicions habituals en línia i presencials, l’edició d’aquest any aposta pels e-sports, la realitat virtual i els simuladors de motor. S’hi han convidat diversos estudis que presentaran novetats o jocs en fase de desenvolupament.

Data de publicació: 15 de febrer de 2018