Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Vuitena edició de l’Aula Magna

Vuitena edició de l’Aula Magna

El 8 de novembre la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna va acollir l’acte d’obertura del curs 2012-2013 de l’Aula Magna amb la conferència inaugural a càrrec de la psicòloga clínica i divulgadora Marta Compte Puiggalí, que portava el títol “Emocions positives”.

Amb la conferència inaugural es va donar el tret de sortida a la vuitena edició de l’Aula Magna, un projecte conjunt de la Universitat d’Andorra i del Comú d’Andorra la Vella, que va néixer l’any 2005, amb la finalitat d’apropar la universitat a la societat andorrana, de tal manera que tothom que ho desitgi pugui tenir accés al coneixement, mitjançant unes sessions que inclouen àmbits com la Salut, les TIC, la Ciència i la Cultura i on la gent gran comparteix les classes amb els joves alumnes de l’UdA.

El projecte s’emmarca dins la Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra i alhora, en el Projecte Gent Gran Activa del Comú d’Andorra la Vella. La inscripció és gratuïta.

Enguany, a partir del dia 22 del mes de novembre i fins al 18 d’abril del 2013, tindran lloc sis sessions en les quals es tractarà temes de Salut, Cultura, Ciència, Informàtica i Medi Ambient i Sostenibilitat. Una conferència per concretar clausurarà l’Aula Magna el 9 de maig del 2013.

Formulari d’inscripció

Data d’actualització: 9 de novembre del 2012.