Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Conferència “Democratic culture and education”

  /  Esdeveniments
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

07

set.

Conferència “Democratic culture and education”

7 de setembre de 2021 - 18:00 - 19:00

Coincidint amb la posada en marxa del nou màster en Educació, la Universitat d’Andorra organitza la conferència titulada Democratic culture and education, que anirà a càrrec de Martyn Barrett, professor emèrit de Psicologia de la Universitat de Surrey (Regne Unit).

L’acte, presentat per les professores de Ciències de l’educació de la Universitat d’Andorra Alexandra Monné i Nadia Azzouz, tindrà lloc el 7 de setembre de 2021 a les 18.00 hores en format telemàtic. La ponència (en anglès) explorarà el concepte de la cultura democràtica i el rol de l’educació en la preparació dels joves per tal que esdevinguin ciutadans actius i respectuosos. En finalitzar, s’obrirà un torn de preguntes.

La temàtica de la conferència coincideix amb el tronc comú del màster en Educació de la Universitat d’Andorra, l’itinerari Cultura democràtica, en què els estudiants treballaran les competències per al foment d’una ciutadania democràtica, orientades a oferir respostes educatives a partir de la interpretació de les necessitats i els conflictes de les realitats socials, culturals i econòmiques actuals, en línia amb els valors promoguts pel Consell d’Europa. L’objectiu principal d’aquest màster, que s’inicia al setembre, és la formació de professionals de l’educació capaços de dissenyar programes sobre cultura democràtica i educació en Drets Humans dirigits a institucions educatives i socials. Més informació sobre el màster

Per inscriure’s a la conferència, cal enviar un correu electrònic a amonne@uda.ad, des del qual s’enviarà l’enllaç de connexió.

Detalls de l'esdeveniment

Data: 7 de setembre de 2021 - 18:00 - 19:00
Hora: 18:00 - 19:00
Recinte: En línia
Adreça: En línia
Organitza: Universitat d’Andorra