Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  L’UdA amplia l’oferta de webinars gratuïts per al mes de maig

L’UdA amplia l’oferta de webinars gratuïts per al mes de maig

 

 

La Universitat d’Andorra (UdA) ha ampliat l’oferta de webinars gratuïts sobre qüestions d’interès per a la ciutadania durant el confinament arran de la crisi sanitària de la Covid-19. Es tracta de cinc noves propostes, totes elles en format virtual, que tindran lloc els dies 11, 12, 18, 20 i 26 de maig entre les 17 i les 18.30 hores.

Aquests nous seminaris virtuals se sumen a les set propostes que ja es van iniciar a mitjans d’abril per donar eines per afrontar aquesta situació excepcional, i que es poden consultar en aquest enllaç. Les noves propostes s’han organitzat arran de l’èxit que s’ha constatat durant les primeres sessions que s’han dut a terme. Així mateix, s’ha promogut un canvi de plataforma que ha permès ampliar l’aforament fins als 100 assistents. De fet, el nou programa de webinars inclou la segona edició d’un dels seminaris ja impartits, Una oportunitat per estimular la creativitat, per donar cabuda a totes les persones interessades en participar-hi.

Els nous webinars, d’una hora i mitja cadascun i tots ells a càrrec de professionals experts en cadascun dels àmbits, tractaran temàtiques com la creativitat i el Design thinking, la gestió de les emocions, l’assetjament escolar i també qüestions més econòmiques com la gestió de riscos empresarials.

 

Les noves formacions programades són les següents:

Webinar

Data

Horari

Professorat

Una oportunitat per estimular la creativitat (2a edició)

11/05

17.00 h-18.30 h

Meritxell Cano

Gestió de les emocions en temps de crisi

12/05

17.00 h-18.30 h

Rafel Bisquerra

Prevenció de l’assetjament escolar (bullying)

18/05

17.00 h-18.30 h

Rafel Bisquerra

Introducció a l’Enterprise Risk Management (ERM)

20/05

17.00 h-18.30 h

Ivan López

Imaginació, creativitat i innovació. Design thinking per a la innovació social

26/05

17.00 h-18.30 h

Cristina Puigcercós

Tots els webinars són gratuïts i, per participar-hi, cal registrar-s’hi a través del formulari de preinscripció de cada proposta abans de 2 dies naturals a la data del curs. Les places són limitades a 100 i s’atribuiran per ordre d’inscripció.

Informació sobre el programa i inscripcions

 

Data de publicació: 29 d’abril del 2020
Darrera actualització: 11 de maig del 2020