Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  L’UdA anima la comunitat universitària a vacunar-se contra la Covid-19

L’UdA anima la comunitat universitària a vacunar-se contra la Covid-19

A poques setmanes de l’inici del nou curs 2021-2022, la Universitat d’Andorra (UdA) ha demanat al personal i als estudiants un esforç final per tal que de cara al nou any es pugui retornar a l’activitat acadèmica habitual amb la necessària socialització i contacte personal que requereix la vida universitària. Per això, mitjançant una carta, el rector de l’UdA, Miquel Nicolau, ha animat els membres de la comunitat universitària a què, si encara no ho han fet, es vacunin contra la Covid-19 al més aviat possible per poder començar el curs amb les màximes garanties sanitàries.

L’UdA es mostra convençuda que vacunar-se és un acte, no només de responsabilitat, sinó també de solidaritat, que protegeix a un mateix i a la resta de companys i companyes i, a més, ajuda en la lluita mundial contra la pandèmia.

Després de dos anys acadèmics fortament influïts pels efectes de la pandèmia, el curs 2021-2022 començarà el pròxim 9 de setembre amb el màster en Educació com a principal novetat i amb una visió optimista de cara a poder retornar a la plena normalitat.

Data de publicació: 17 d’agost de 2021