Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  L’UdA posa en marxa un servei d’orientació i coaching dirigit a la comunitat universitària

L’UdA posa en marxa un servei d’orientació i coaching dirigit a la comunitat universitària

La Universitat d’Andorra (UdA) ha posat en marxa el nou Servei d’Orientació i Coaching (SOC), amb l’objectiu d’oferir, a tots els membres de la comunitat universitària, atenció i suport per abordar problemes relacionats amb l’estabilitat emocional, el rendiment acadèmic o laboral, o la convivència.

El SOC s’emmarca dins del ja existent Servei d’Acompanyament a l’Estudiant i al Personal (SAEP) i s’adreça a qualsevol membre de la comunitat universitària que necessiti un suport puntual davant d’un conflicte, una situació d’estrès, un malestar psicològic, una dificultat de rendiment acadèmic o un problema d’adaptació al món universitari o laboral. Es dona la circumstància que són, totes elles, problemàtiques que s’han agreujat a causa de la situació sobrevinguda per la pandèmia de la Covid-19. El nou servei neix a demanda dels representants dels estudiants al Consell Universitari.

De la seva banda, el SAEP continua atenent a les persones amb necessitats psicosocials o que pateixen situacions de vulnerabilitat, oferint-los un acompanyament i fent-los d’intermediari amb els serveis d’atenció disponibles al país. Des de l’abril del 2019, el SAEP ha atès una quinzena de persones per problemes relacionats amb la salut mental, amb la violència de gènere, amb conflictes familiars i amb dificultats socioeconòmiques.

El nou servei, que és gratuït, inclou un màxim de 2 hores d’atenció per curs i per persona, que es repartiran segons el que es convingui entre el servei i l’usuari. El SOC es posarà en marxa al desembre, i l’atenció es farà presencial a l’UdA un cop al mes.

Més informació

Data de publicació: 18 de novembre de 2021