Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Servei d’Acompanyament a l’Estudiant i al Personal

El Servei d’Acompanyament a l’Estudiant i al Personal (SAEP) és un espai d’orientació dins de la comunitat universitària, en el qual s’ofereix un acompanyament a les persones amb necessitats psicosocials o situacions de vulnerabilitat que puguin dificultar o impedir la continuïtat de la seva tasca acadèmica i/o professional.

Des de la seva creació al juny del 2019, el SAEP exerceix principalment una funció d’intermediari entre la persona amb dificultats i els possibles serveis d’atenció disponibles al país. Així, el SAEP col·labora amb diferents departaments del Ministeri responsable d’Afers Socials del Govern d’Andorra.

 

Com contactar amb el SAEP

  • En persona: als despatxos de les professores Nadia Azzouz, Mònica Duran, Cristina Fernàndez, Lorena Jordana, Montserrat Pellicer o Betlem Sabrià
  • Via telèfon: demanar per alguna de les professores al telèfon +376 743 000
  • Via email: saep@uda.ad

 

Servei d’Orientació i Coaching (SOC)

Integrat dins del SAEP, el curs 2021-2022 s’ha posat en marxa un nou servei, el SOC, que ofereix als membres de la comunitat universitària atenció i suport en l’àmbit de l’orientació i el coaching, per abordar problemes relacionats amb l’estabilitat emocional, el rendiment acadèmic o laboral, o la convivència. Aquest servei, que és gratuït, inclou un màxim de 3 hores d’atenció per curs i per persona a repartir segons el que es convingui entre el servei i l’usuari.

Les persones interessades en concertar una cita amb el SOC han de fer-ho per correu electrònic a Meritxell Camp (mcamp@uda.ad).