Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Postgrau en Direcció bancària (5a edició)

Postgrau en Direcció bancària (5a edició)

La Universitat d’Andorra, l’Associació de Bancs Andorrans i la Barcelona School of Management (Universitat Pompeu Fabra) organitzen un postgrau en Direcció bancària, de caire semipresencial, que es va començar a impartir el gener del 2012. Les inscripcions a la cinquena edició es poden formalitzar mitjançant el formulari de preinscripció fins al 13 de setembre del 2019.

El negoci bancari i financer viu un procés de transformació. Els canvis en la conjuntura econòmica, els moviments corporatius, les modificacions legals i fiscals o la incorporació de nous productes són factors que marquen aquesta evolució. El postgrau posa, doncs, a l’abast dels professionals eines que els permetran respondre de manera eficient i actualitzada a aquests nous reptes que el mercat financer planteja.

Les persones que superin el sistema d’avaluació previst al programa i que disposin d’una titulació universitària reconeguda a Andorra al nivell 2 o superior del Marc andorrà de titulacions d’ensenyament superior, obtindran un diploma de postgrau en Direcció bancària per la Universitat d’Andorra, i en cas que la titulació també sigui reconeguda per la Universitat Pompeu Fabra, un diploma de postgrau en Direcció bancària per aquella universitat.

El preu de la matrícula és de 2.700 euros.

Més informació

Darrera actualització: 9 de setembre de 2019