Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El postgrau en Fiscalitat tindrà setena edició

El postgrau en Fiscalitat tindrà setena edició

 

Amb l’objectiu de continuar cobrint la important demanda d’aquest programa, el proper curs 2023-2024 s’iniciarà a la Universitat d’Andorra (UdA) la setena edició del postgrau en Fiscalitat. La preinscripció està oberta fins al 6 d’octubre mitjançant el formulari de preinscripció al web de l’UdA.

El programa té una càrrega de 30 crèdits europeus i s’impartirà d’octubre del 2023 a juny del 2024. Les classes lectives presencials es faran a la mateixa Universitat d’Andorra els divendres a la tarda (de les 09.00 h a les 13.00 h i de les 14.00 h a les 18.00 h).

A Andorra s’està consolidant un sistema tributari que comporta la necessitat de formar i reciclar professionals en l’àrea de la consultoria o la direcció fiscal de l’empresa. És per aquest motiu que des del 2013 la Universitat d’Andorra organitza el programa de postgrau en Fiscalitat, conjuntament amb la Cambra de Comerç d’Andorra i  la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra.

El postgrau en Fiscalitat fa conèixer de manera completa i pràctica tots els impostos que conformen el sistema tributari andorrà, com també els problemes, les fórmules i les solucions que planteja la fiscalitat internacional en relació amb les inversions d’Andorra a l’estranger i les inversions dels no-residents a Andorra. Aquest programa va dirigit als titulats universitaris en estudis relacionats amb el sector empresarial, econòmic, jurídic o financer, i a persones empresàries, professionals liberals i professionals especialitzats en aquests àmbits. També s’adreça a personal directiu financer, administratiu i executiu. En el disseny hi ha participat el Col·legi d’Advocats d’Andorra. El preu de la matrícula és de 3.400 euros.

Més informació

Darrera actualització: 23 de març de 2023