Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Nou postgrau en Dinamització de projectes socioesportius per a la gent gran

Nou postgrau en Dinamització de projectes socioesportius per a la gent gran

La Universitat d’Andorra (UdA), juntament amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), ha dissenyat un nou postgrau per formar persones capaces de dinamitzar projectes socioeducatius i esportius per millorar el benestar i l’autonomia de la gent gran. La formació s’iniciarà el mes de desembre d’enguany i s’allargarà fins al juny del 2024, i ja es poden formalitzar les preinscripcions a través d’aquest formulari.

Aquesta formació abordarà matèries com el disseny de programes o activitats socioesportives adaptades a l’entorn sociosanitari de la persona gran a través del treball emocional, l’activitat física, la funció cognitiva i l’alimentació. Treballarà també les eines i coneixements que ha de posseir la persona dinamitzadora i totes les matèries tindran com a fil conductor l’ètica i l’envelliment actiu.

La formació va dirigida a titulats universitaris que treballen o tenen interès a treballar en aquests àmbits i que provenen de les Ciències de la salut, les Ciències socials o les Ciències de l’activitat física i de l’esport. També s’adreça a professionals sense titulació universitària que tinguin interès a adquirir nous coneixements i puguin acreditar experiència en aquest àmbit.

El programa té una càrrega lectiva de 30 crèdits europeus, que es cursaran combinant diverses sessions presencials amb el seguiment del treball individual de l’estudiant a través del Campus virtual de l’UdA. Inclou un total de 192 hores de classes presencials, que es realitzaran durant dos o tres divendres al mes.

El postgrau en Dinamització de projectes socioesportius per a la gent gran compta amb el suport del Govern i dels set comuns d’Andorra i s’ofereix a un preu reduït gràcies a la col·laboració del Comitè Olímpic Andorrà (COA).

Més informació

Data de publicació: 15 de novembre de 2022