Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  S’amplien els cursos preparatoris per millorar la incorporació dels nous estudiants

S’amplien els cursos preparatoris per millorar la incorporació dels nous estudiants

Amb la voluntat de donar una millor acollida als estudiants de nou ingrés que s’incorporin el curs 2022-2023, la Universitat d’Andorra ofereix per tercer any consecutiu diversos cursos preparatoris de caràcter optatiu destinats a aquelles persones que provenen de branques poc vinculades a la carrera que volen cursar i que els manca un reforç extra en algunes matèries o en llengua anglesa o francesa. Enguany s’han programat vuit formacions, la meitat de les quals s’impartiran en format intensiu al setembre i les altres quatre s’allargaran durant el primer semestre del curs.

Les novetats per al curs 2022-2023 són dos cursos preparatoris d’anglès de durada semestral (de nivells B1.1 i B1.2) dirigits als estudiants de qualsevol bàtxelor que vulguin poder participar amb èxit en les activitats acadèmiques que es desenvolupen en aquesta llengua. Una altra novetat és el Curs preparatori de nivell B1 de llengua francesa, dirigit als estudiants que cursaran el bàtxelor en Infermeria o el bàtxelor en Ciències de l’educació, i que se centrarà en treballar, en llengua francesa, les estructures bàsiques de comunicació i en introduir el llenguatge professional habitual en l’àmbit de la salut i de l’educació. El curs es farà en format intensiu del 12 al 16 de setembre.

Encara en l’àmbit de les llengües, també se seguirà oferint un curs intensiu de nivell B1 d’anglès, obert als nous estudiants de qualsevol bàtxelor i que s’impartirà durant la primera setmana de setembre.

En l’àmbit de la infermeria també s’ofereix, durant la primera setmana de setembre, un curs preparatori de bioquímica i un de bioestadística, pensats especialment per als estudiants que provenen de formacions amb poc contingut relacionat amb els àmbits de la química, la biologia cel·lular i la bioquímica, en el primer cas; i sobre matemàtiques i estadística bàsica, en el segon.

D’altra banda, el curs de preparació a les matemàtiques d’empresa té com a objectiu revisar i reforçar coneixements i habilitats matemàtiques necessàries per afrontar amb garanties d’èxit els continguts del bàtxelor en Administració d’empreses. És molt recomanable per a estudiants que procedeixen de batxillerats professionals, del diploma professional avançat, del curs per a majors de 25 anys, o més generalment, de batxillerats generals amb poc contingut matemàtic. Aquest curs preparatori té una càrrega lectiva de quatre crèdits europeus i s’oferirà al llarg de tot el primer semestre.

Completa l’oferta el curs de preparació a les matemàtiques d’informàtica, dirigit especialment als nous estudiants del bàtxelor en Informàtica que provinguin de batxillerats amb poc contingut matemàtic. També té una durada d’un semestre i una càrrega lectiva de quatre crèdits.

Més informació

Data de publicació: 9 de maig de 2022