Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Visita’ns al Saló de l’Ensenyament!

Visita’ns al Saló de l’Ensenyament!

Del 15 al 19 de març tindrà lloc a Barcelona la 32a edició del Saló de l’Ensenyament, que reunirà al recinte firal de Montjuïc tota l’oferta de carreres universitàries i d’estudis superiors complementaris, com també d’ensenyament professional. La Universitat d’Andorra (UdA), “la universitat dels Pirineus”, hi serà present de nou, a l’estand A 119 del Palau 1, per facilitar informació personalitzada als visitants sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis. L’objectiu és ser un punt de referència, no només com a font d’informació actualitzada, sinó també d’orientació i assessorament per als estudiants i les famílies que volen iniciar el procés de preinscripció i matrícula a l’UdA.

Les titulacions d’Andorra, país que és membre de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES), gaudeixen de ple reconeixement internacional, cosa que facilita l’acollida d’estudiants de fora. A més de la seva plena integració a l’EEES, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès o francès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial), i inclouen pràctiques i estades a l’exterior.

Els estudis presencials de primer cicle de la Universitat d’Andorra són el bàtxelor en Infermeria, el bàtxelor en Ciències de l’educació, el bàtxelor en Administració d’empreses i el bàtxelor en Informàtica, alguns dels quals es poden cursar en modalitat semipresencial. La presència de l’UdA en aquest esdeveniment coincideix amb l’obertura del període de preinscripcions per al proper curs 2023-2024.

El Saló de l’Ensenyament és el punt de trobada anual entre l’oferta i la demanda del món educatiu, i una eina d’orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. En total, es preveu reunir-hi prop de 200 expositors.

Data de publicació: 17 de febrer de 2023