Avantatges i descomptes exclusius per als estudiants de l’UdA

Una quarantena d’entitats i establiments comercials ofereixen un bon nombre d’avantatges i descomptes exclusius per als posseïdors del carnet de la Universitat d’Andorra (UdA), que identifica els membres de la comunitat universitària, especialment els estudiants. A través d’espais.uda.ad, la Universitat d’Andorra manté un llistat de totes les ofertes de descomptes recollides fins a la data.

Les instal·lacions vinculades al Comú de Sant Julià de Lòria i els comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians ofereixen descomptes en el marc de l’acord de col·laboració signat amb l’UdA. A més, les entitats bancàries del país ofereixen condicions especials de finançament de les matrícules per als estudiants de la Universitat d’Andorra.

Els estudiants de l’UdA també poden aparcar a les Feixes del Rabató amb un abonament especial.

Guia de l’estudiant

D’altra banda, els estudiants que cursen formacions reglades pròpies de la Universitat d’Andorra reben un exemplar de la completa Guia de l’estudiant, l’objectiu de la qual és facilitar-los el màxim d’informació d’utilitat pràctica relativa a la Universitat. La guia inclou les ofertes de formacions reglades (diplomes professionals avançats, bàtxelors, màsters i doctorat), informació acadèmica de tota mena, un recull de la normativa universitària vigent i una descripció dels diversos serveis de la Universitat, entre d’altres.

Borsa de treball

El servei de borsa de treball és accessible al Career Center de la Universitat d’Andorra al portal JobTeaser, gràcies a l’acord amb aquesta plataforma d’orientació professional en línia. El Career Center de l’UdA ofereix un extens recull d’ofertes laborals al Principat, en molts casos exclusives per a la nostra comunitat universitària, a més de la possibilitat d’accedir a les ofertes de feina als països veïns que més s’ajusten al perfil de l’usuari. També permet informar-se amb detall sobre les característiques de les empreses d’arreu que busquen ampliar el seu equip. Per poder accedir a tots els seus avantatges, cal registrar-se a: uda.jobteaser.com.