Dret civil II

Presentació

El curs d’actualització en Dret civil II té per objectiu l’assoliment d’un coneixement de la matèria relativa al dret de la persona i la família i el dret de successions.

L’estudi d’aquest ampli conjunt de temes s’efectua des d’una visió dogmàtica o teòrica i, atesa la rellevància de la jurisprudència en el dret andorrà, s’examinen aquelles decisions judicials més rellevants que es projecten sobre alguns dels temes objecte d’estudi.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals que treballen en l’àmbit del dret de família i successions i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra o a qualsevol de les seus d’examen de la Universitat Oberta de Catalunya, amb qui la Universitat d’Andorra té un conveni de col·laboració, durant el mes de juny, en una data a escollir entre dues opcions.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 4 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el segon semestre de cada curs acadèmic (de febrer a juny).

Professorat

Xavier Cecchini Rosell (Doctor en Dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret).

Programa

Consulta el contingut del curs en el seu Pla docent 

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un diploma d’aprofitament en Dret civil II, expedit per la Universitat d’Andorra.

Aquest curs d’actualització forma part del postgrau en Dret andorrà. Els estudiants que el superin, juntament amb la resta d’assignatures que formen part d’aquesta formació, podran obtenir un diploma de postgrau en Dret andorrà. Més informació

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 44,76 € per crèdit.

Per als estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya s’aplica un descompte de 21,60 €.

El període de preinscripció s’obre de novembre a mitjans de febrer.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Per a més informació
Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
Fax: +376 743 043
ev@uda.ad