Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Matrícula oberta per als estudis virtuals i la formació continuada

Matrícula oberta per als estudis virtuals i la formació continuada
La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripció per a estudiants de nou ingrés que vulguin començar els seus estudis virtuals a l’inici de l’any vinent, corresponent al segon semestre del curs 2023-2024. Les formacions reglades virtuals amb matrícula oberta són:

L’UdA també ofereix per al nou any 2024 un postgrau en Cultura democràtica i diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment, a més dels cursos del programa Aula Lliure.

Pel que fa a les formacions presencials d’extensió universitària, està obert el període de matrícula a un bon nombre de cursos d’actualització presencials en l’àmbit educatiu i en l’àmbit judicial, entre els quals figura la preparació per a l’accés a la jurisdicció, com també cursos de llengües. Finalment, s’ofereixen d’altres formacions presencials de curta durada.

La data límit per formalitzar les preinscripcions als estudis reglats virtuals és el 5 de febrer de 2024 (el 31 de gener de 2023 en el cas dels estudis semipresencials).

Consulteu les dates clau

Formulari de preinscripció

Darrera actualització: 18 de desembre de 2023