Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Matrícula oberta per als estudis virtuals i la formació continuada

Matrícula oberta per als estudis virtuals i la formació continuada


La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripció per a estudiants de nou ingrés que vulguin començar els seus estudis virtuals a l’inici de l’any vinent, corresponent al segon semestre del curs 2022-2023. Les formacions reglades virtuals amb matrícula oberta són:

L’UdA també ofereix per al nou any 2023 diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment, a més dels cursos del programa Aula Lliure.

Pel que fa a les formacions presencials d’extensió universitària, està obert el període de matrícula als cursos sobre salut mental i addiccions i un bon nombre d’altres cursos d’actualització presencials, entre els quals figura la preparació per a l’accés a la jurisdicció, com també cursos de llengües: llengua i cultura xineses. Finalment, s’ofereixen d’altres formacions presencials de curta durada.

La data límit per formalitzar les preinscripcions als estudis reglats virtuals és el 28 de febrer de 2023 (el 31 de gener de 2023 en el cas dels estudis semipresencials).

Consulteu les dates clau

Formulari de preinscripció

Darrera actualització: 9 de desembre de 2022