Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Continuen obertes les preinscripcions per al proper curs 2022-2023

Continuen obertes les preinscripcions per al proper curs 2022-2023

La Universitat d’Andorra (UdA) manté obert el període de preinscripcions per a les persones que vulguin començar els estudis a la universitat pública andorrana el proper curs 2022-2023, amb la vista posada al futur i a la plena recuperació de la normalitat. El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia.

Pel que fa a l’oferta d’estudis presencials de primer cicle universitari (bàtxelors europeus de tres anys), es pot fer la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educació Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en modalitat virtual i semipresencial i, a més, s’han obert les preinscripcions per als dobles bàtxelors en Administració d’empreses i Dret i en Informàtica i Administració d’empresesEn el cas del bàtxelor en Infermeria, davant la demanda per cursar aquesta formació, es van tancar les preinscripcions el 17 de juny per tal que es pogués dur a terme una prova d’admissió, que va tenir lloc el 27 de juny.

A més, està oberta la preinscripció per a la formació d’ensenyament professional superior (el Diploma Professional Avançat en Comptabilitat i administració, de dos anys). Es tracta d’un cicle curt europeu adaptat a les necessitats del sistema productiu i amb un component molt pràctic que facilita una ràpida inserció al mercat laboral. També permet cursar posteriorment el bàtxelor en Administració d’empreses amb la convalidació d’un nombre important de crèdits.

També es pot fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle (bàtxelors) en ComunicacióDretHumanitats Llengua catalana, així com al màster en Dret (segon cicle universitari), igualment en modalitat virtual i de dos anys de durada. S’obren, a més, les preinscripcions per cursar el màster en Educació, un grau de segon cicle universitari (dos anys) que  s’imparteix, en aquest cas, en modalitat semipresencial. Completa l’oferta de formació reglada de l’UdA el Programa de doctorat, que correspon al tercer cicle universitari (termini finalitzat al juny).

Pel que fa als estudis de formació continuada, finalment, s’ofereixen diversos postgrauscursos d’actualització i formacions de curta duradaa més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure.

L’oferta de formació reglada de la Universitat d’Andorra està adaptada a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i és reconeguda als països de tot el continent europeu que en formen part. L’UdA es caracteritza per oferir una atenció i un seguiment personalitzat a l’estudiant, per fer un èmfasi especial envers les tecnologies de la informació i el multilingüisme, i per disposar d’un ample ventall de possibilitats per fer mobilitat a l’estranger. Les carreres gaudeixen d’un estret vincle amb el món professional, amb la possibilitat de realitzar estades formatives a institucions i empreses tant d’Andorra com de fora d’Andorra. Els titulats de l’UdA assoleixen actualment nivells d’inserció laboral que freguen el 100%.

Llevat dels casos excepcionals esmentats, el període de preinscripcions als estudis reglats presencials es mantindrà obert fins al 29 d’agost. En el cas de les carreres d’Estudis Virtuals (Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana), que comencen més tard, el termini es perllongarà fins al 15 de setembre.

Data de publicació: 3 de març de 2022

Darrera actualització: 8 de juliol de 2022