Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  Visita’ns a FiraCampusVirtual

Visita’ns a FiraCampusVirtual

 

 

La Universitat d’Andorra (UdA) participa aquesta setmana a FiraCampusVirtual, la plataforma digital que Fira de Barcelona ha llançat davant la impossibilitat de poder celebrar el Saló de l’Ensenyament a causa dels efectes de la pandèmia de Covid-19. El nou certamen, que se celebra del 20 al 24 de maig, potencia l’orientació dels joves perquè puguin escollir entre una àmplia oferta formativa i encaminar així el seu futur professional. La plataforma, a la qual els visitants es poden connectar a través de la pàgina web www.firacampusvirtual.com, és accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, mòbil o tauleta.

Accedeix-hi gratis! L'UdA et convida a FiraCampusVirtual

La Universitat d’Andorra (UdA) t’ofereix aquest codi gratuït (limitat a 250 visitants) perquè puguis accedir a FiraCampusVirtual:

A l’estand virtual de la Universitat d’Andorra, els futurs estudiants i les seves famílies poden rebre atenció i orientació personalitzada a través de xats en directe, com també resoldre dubtes de la mà d’experts sobre el funcionament i les característiques de cada carrera de cara al curs acadèmic 2020-2021. En aquest sentit, l’UdA hi ofereix diverses sessions informatives gratuïtes, en format de videoconferència, dedicades als quatre àmbits d’estudis en què ofereix formacions reglades presencials: educació, empresa, infermeria i informàtica.

Per vuitè any consecutiu, “la universitat dels Pirineus” està present al punt de trobada educatiu més important del seu àmbit d’influència per facilitar informació personalitzada als visitants sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis. Amb el suport d’Actua, l’agència de promoció econòmica d’Andorra, l’escola d’hoteleria Vatel Andorra i l’Andorra Aviation Academy completen l’oferta andorrana d’estudis superiors present al certamen.

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada així com dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diferents modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial). El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 16 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.

Darrera actualització: 22 de maig de 2020