Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  Sessions informatives online sobre el nou curs 2021-2022

Sessions informatives online sobre el nou curs 2021-2022

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2021-2022, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades a futurs/es estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de la seva oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat dues sèries de sessions informatives. La primera va celebrar-se durant la setmana del 22 de març, amb un notable èxit d’assistència, i el format es repetirà durant la setmana del 17 de maig, amb la distribució següent:

Àrea d’infermeria

Àrea d’empresa

Àrea d’educació

Àrea d’informàtica

A causa de les mesures de distanciament social establertes per la Covid-19, les sessions es faran virtualment, en aquest cas a través de la plataforma Zoom. Per a qualsevol dubte o problema a l’hora de connectar-s’hi, contacteu amb: suport@uda.ad

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 8 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.

Darrera actualització: 11 de maig de 2021