Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

ODS 1 – Fi de la pobresa

  /    /  ODS 1 – Fi de la pobresa

ODS 1 – Fi de la pobresa

Erradicar la pobresa a tot el món i en totes les seves formes
  • La comissió UdA Solidària treballa per fomentar la funció social, solidària i de cooperació de l’UdA a través de tasques de sensibilització i voluntariat.
  • La Universitat d’Andorra fomenta la cooperació i el voluntariat amb formacions dirigides a aquest col·lectiu, com el curs en Cooperació internacional i voluntariat o el curs de gestió d’ONG i altres entitats sense ànim de lucre, així com amb l’assignació de dos ajuts anuals perquè els estudiants de l’UdA duguin a terme un voluntariat de cooperació internacional.
  • Amb l’objectiu de reduir les desigualtats socials, els estudiants universitaris tenen accés als ajuts a l’estudi del Govern d’Andorra, i als ajuts a la mobilitat i a la recerca que ofereix l’UdA, que també estan oberts al personal de la institució. Paral·lelament, la universitat ofereix facilitats de pagament als estudiants amb dificultats econòmiques i descomptes en la matrícula per a famílies nombroses i monoparentals.
  • La Universitat d’Andorra té acords amb diferents universitats per promoure la mobilitat virtual, amb la voluntat de reduir-ne el cost i fer la mobilitat més universal. També es promouen accions d’Internationalisation at Home, com són els semestres vehiculats en anglès o el Buddy Programme, per assegurar que la internacionalització arriba a tots els estudiants.
  • La Universitat utilitza programari lliure institucional i de moltes aplicacions per a la docència i la recerca per promoure un programari accessible a tothom.