Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

ODS 12 – Consum i producció responsables

ODS 12 – Consum i producció responsables

Garantir modalitats de consum i producció sostenibles
  • L’UdA ha aprovat, el maig del 2023, un Pla de Mobilitat Sostenible per reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle en els desplaçaments que fa la comunitat universitària.
  • L’any 2022 es van aplicar diverses mesures de sostenibilitat i d’estalvi energètic, relacionades amb la temperatura de la climatització, l’enllumenat i els aparells elèctrics, electrònics i informàtics.
  • L’UdA fa un seguiment de la despesa d’electricitat i de gasoil de calefacció i vetlla pel seu consum responsable. Fruit d’aquesta tasca, l’UdA ha aconseguit reduir el consum d’energia en els últims anys. Concretament, entre els mesos d’agost del 2022 i de març del 2023 es va aconseguir reduir el consum d’energia (electricitat i gasoli) un 19% respecte a la mitjana de consum dels últims 5 anys en el mateix període.
  • Amb l’objectiu de fomentar una dieta sana i un consum alimentari responsable, s’han introduït opcions més saludables i sostenibles a les màquines dispensadores de begudes i menjar de l’edifici de l’UdA.