Publicacions

L’accés al coneixement, en totes les seves manifestacions, és un requisit imperatiu per al progrés individual i per al benestar social i és, alhora, una condició necessària per al desenvolupament d’una societat tolerant, oberta i democràtica. Els poders públics han d’afavorir la difusió del coneixement, de la cultura i del pensament crític.

En aquest context, la Universitat d’Andorra (UdA) facilita manuals docents a la comunitat universitària i accessibles per a la societat, i ajuda a la difusió dels resultats de la investigació dels diversos grups de recerca de la Universitat. La publicació d’aquest coneixement també té per objectiu potenciar la projecció social i acadèmica de l’UdA, tant en l’àmbit nacional com en l’àmbit internacional.

En aquest marc, l’UdA ha creat la col·lecció “Campus”, un conjunt de publicacions que es poden obtenir en format digital a la Biblioteca Digital de l’UdA (BDUdA), i en format paper a les principals llibreries del país: Abacus (Centre Comercial Andorrà), FNAC Andorra (Grans Magatzems Pyrénées), La Llibreria, Llibreria la Puça, i Llibre Idees (Illa Carlemany). L’UdA també compta amb punts de venda fora d’Andorra a Libelista.com, la Llibreria Altaïrla llibreria universitària e-BUCLlibres.cat.