Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA reprèn el Cicle de Perfeccionament Professional amb noves propostes

L’UdA reprèn el Cicle de Perfeccionament Professional amb noves propostesLa Universitat d’Andorra (UdA), amb la col·laboració de Creand Fundació, reprèn aquest semestre el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), un programa de formacions presencials de curta durada adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país.

Entre els mesos de gener i maig s’ha programat un bon nombre de formacions, d’entre 3 i 8 hores de durada, en els àmbits de l’educació i la salut, l’empresa, i la tecnologia. En aquest sentit, pel que fa a l’àrea d’educació i salut, es tractaran qüestions tan diverses com l’educació emocional a l’aula, la grafologia, les altes capacitats en el marc de l’escola inclusiva, el tractament de la disfàgia orofaríngia o les estratègies per millorar la comunicació a través de l’assertivitat. En el camp de l’empresa, s’abordarà l’adaptabilitat i gestió del canvi, alhora que s’oferirà una iniciació a la sostenibilitat en l’empresa. Finalment, en l’àmbit de la tecnologia s’ha programat seminaris sobre intel·ligència artificial i neurociència, “Prompt Engineering”enginyeria de LLM i aplicacions amb LLM.

Els cursos s’adrecen a estudiants de les formacions reglades de l’UdA però també a tota persona que vulgui ampliar coneixements sobre les matèries que es tractaran, cosa que pot contribuir a l’assoliment d’una millora professional. Totes les formacions, amb un elevat enfocament pràctic, es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra en una o dues sessions presencials.

El Cicle de Perfeccionament Professional és un programa de formació continuada de l’UdA que es va iniciar l’any 1996 amb la voluntat d’anar més enllà de l’ensenyament reglat i permetre l’accés al coneixement a la societat andorrana en general. Compta amb la col·laboració de Creand Fundació, que finança un 20% de la matrícula amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social.

Més informació

Data de publicació: 18 de desembre de 2023
Darrera actualització: 28 de febrer de 2024