Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

ODS 3 – Salut i benestar

  /    /  ODS 3 – Salut i benestar

ODS 3 – Salut i benestar

Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats
  • El programa Aula Magna ofereix formacions especialment dissenyades per al col·lectiu de la gent gran, que contribueixen al seu envelliment saludable.
  • L’UdA és una institució cardioprotegida, dotada d’aparells desfibril·ladors automàtics (DEA).
  • L’UdA garanteix la seguretat i la salut dels seus treballadors en tots els aspectes relacionats amb l’entorn laboral, mitjançant l’avaluació dels riscos laborals, la formació i la difusió d’informació, la consulta i la participació del personal, la vigilància de la salut i l’actuació en supòsits d’emergència i risc greu.
  • Arran de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, la Universitat d’Andorra ha aplicat tots els protocols i mesures necessàries per garantir la seguretat i la salut de tota la comunitat universitària al llarg de totes les fases de la crisi sanitària. A més, el personal i els estudiants d’Infermeria han donat suport als serveis sanitaris del país en els moments de més necessitat.
  • El Servei d’Acompanyament a l’Estudiant i al Personal (SAEP) és un espai d’orientació dins de la comunitat universitària que ofereix un acompanyament a les persones amb necessitats psicosocials o situacions de vulnerabilitat que puguin dificultar o impedir la continuïtat de la seva tasca acadèmica i/o professional. El SAEP també compta amb un Servei d’Orientació i Coaching (SOC), que ofereix atenció i suport per abordar problemes relacionats amb l’estabilitat emocional, el rendiment acadèmic o laboral, o la convivència.
  • L’UdA té signat un conveni de col·laboració amb l’Andorra Esports Clúster en el qual es destaca la col·laboració entre ambdues parts per fomentar els hàbits de vida saludable a Andorra.
  • El Grup de Recerca en Ciències de la Salut i Serveis Sanitaris promou projectes sobre l’anàlisi de patrons d’utilització de medicaments, la seguretat del pacient i l’avaluació de tecnologies sanitàries amb l’objectiu de contribuir en l’avanç de la ciència en aquests àmbits específics.
  • Des del Grup de Recerca en Economia i Dret es desenvolupen projectes sobre la salut i la seguretat dels empleats de les organitzacions amb l’objectiu de millorar les polítiques en matèria de salut i seguretat laboral.