Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA i UNICEF Andorra signen un conveni per promoure el voluntariat universitari

L’UdA i UNICEF Andorra signen un conveni per promoure el voluntariat universitari

La Universitat d’Andorra (UdA) i el Comitè Nacional d’Andorra per a l’UNICEF han signat aquest dimarts 30 d’abril a la seu de l’UdA un conveni de col·laboració que té com a finalitat promoure el voluntariat universitari a favor dels drets de la infància. L’acord, que han rubricat el rector de la Universitat, Miquel Nicolau, i la presidenta d’UNICEF Andorra, Laura Àlvarez, s’ha dut a terme després que les dues entitats constatessin l’interès que té la solidaritat i el voluntariat entre els estudiants universitaris, en la línia dels objectius dels dos organismes.

En aquest sentit, la primera finalitat d’UNICEF Andorra és complir, promoure i defensar l’observança i l’aplicació de la Convenció sobre els Drets dels Infants. Per part de l’UdA, és la Comissió UdA Solidària la que treballa per fomentar aquests valors entre la comunitat universitària, i per impulsar la funció social, solidària i de cooperació de la institució.

Els estudiants que participin al programa de voluntariat rebran una formació prèvia específica, tindran un tutor que els donarà suport i farà el seguiment de les tasques, i l’UdA podrà reconèixer crèdits per les activitats realitzades durant el curs acadèmic. El conveni té una durada de quatre anys prorrogables.

Data de publicació: 30 d’abril del 2019