Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  “Campus”, nova col·lecció de manuals de la Universitat d’Andorra

“Campus”, nova col·lecció de manuals de la Universitat d’Andorra

pres_llibres_campus_1200

La Universitat d’Andorra (UdA) ha publicat els dos primers títols de la nova col·lecció “Campus” de manuals de divulgació, un projecte editorial amb el qual vol facilitar al conjunt de la societat l’accés a bona part dels continguts acadèmics que s’imparteixen a les seves aules. Es tracta de Patrimoni cultural d’Andorra, de Cristina Yáñez, i L’entorn comunicatiu d’Andorra, d’Univers Bertrana (coordinador), Josep M. Altarriba, Antoni Caus i Ricard Poy.

La presentació als mitjans ha tingut lloc aquest 24 de setembre, amb la presència de Miquel Nicolau, rector de l’UdA, que ha aprofitat per anunciar per al proper any 2016 l’aparició del tercer títol que està en preparació: Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus, a càrrec de Carolina Bastida, Univers Bertrana, Ramon Sistac i Albert Villaró. Els dos primers llibres de la col·lecció “Campus” ja es poden adquirir a les llibreries, i també se’n permetrà l’accés en format electrònic.

El contingut del llibre Patrimoni cultural d’Andorra vol proporcionar a l’estudiant, o a qualsevol que vulgui conèixer el patrimoni d’Andorra, una idea clara i completa de la seva gestió, conservació i difusió, així com els instruments formatius que li permetin entendre’n les claus interpretatives. Pretén ser una porta que convidi el lector a explorar les meravelles que atresora el patrimoni d’Andorra, alhora que ofereix les eines necessàries per a una gestió adequada que permetin la seva posada en valor, tot garantint una bona intervenció i una correcta interpretació.

El volum L’entorn comunicatiu d’Andorra, de la seva banda, posa a l’abast del públic els coneixements essencials sobre l’entorn comunicatiu del Principat d’Andorra, fent un èmfasi especial en les línies principals de la història i l’estructura dels mitjans de comunicació de masses al país pirinenc, però sense descuidar l’ús distintiu de la llengua catalana ni els contextos jurídics i polítics que han determinat la seva configuració actual. Des d’aquesta perspectiva, s’hi poden identificar els canvis del marc polític i legal, social i cultural, que han envoltat l’evolució pròpia del sistema de comunicació andorrà.

Data de publicació: 24 de setembre de 2015