Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Conferència: “Els estudis universitaris als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i el seu reconeixement”

Conferència: “Els estudis universitaris als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i el seu reconeixement”


Amb motiu de la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, la Universitat d’Andorra (UdA) va presentar la conferència titulada “Els estudis universitaris als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i el seu reconeixement”La conferència fou impartida pel Dr. Miquel Nicolau, coordinador del rectorat de l’UdA, el dimarts 15 d’abril del 2014, a les 19.30 hores, a la Sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, a Andorra la Vella.

Què és l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i quins són els seus objectius? Com s’ha implantat la reforma universitària a Andorra i a Europa? Els estudis fets a Andorra, estan reconeguts a fora? Què són els crèdits europeus? I el suplement europeu al diploma? Els titulats de la Universitat d’Andorra que han demanat l’homologació a l’estranger, l’han obtinguda? Aquestes i moltes altres preguntes van trobar resposta en una conferència especialment adreçada a mares i pares d’alumnes, estudiants, i persones vinculades al món educatiu en general.

Data d’actualització: 16 d’abril del 2014.