Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Convocats dos nous ajuts per promoure la cooperació internacional

Convocats dos nous ajuts per promoure la cooperació internacional

Per tercer any consecutiu, la Universitat d’Andorra (UdA) ha convocat dos ajuts destinats a estudiants o persones titulades de menys de 30 anys que vulguin participar en un projecte de cooperació internacional que es desenvolupi entre el setembre del 2023 i el setembre del 2024 en països amb un índex de desenvolupament baix o de pobresa mitjana o baixa.

L’import dels ajuts, de 1.606,5 euros cadascun, servirà per finançar les despeses de desplaçament (vols d’anada i tornada, desplaçaments fins a l’aeroport), així com les despeses d’allotjament i manutenció, si escau.

Les persones interessades han de fer la sol·licitud abans del proper 21 de novembre de 2023 en els termes que s’exposen en les bases de la convocatòria. Per adjudicar els ajuts, l’UdA tindrà en compte el currículum de les persones candidates, l’experiència en voluntariat nacional o internacional, la seva motivació, la memòria del projecte i l’ONG amb la que preveuen col·laborar.

La iniciativa, iniciada el curs passat, emana del conveni de col·laboració signat amb el Ministeri d’Afers Exteriors i el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports per promoure un programa en l’àmbit de la cooperació internacional i el voluntariat, que enguany també inclou un programa formatiu sobre les noves oportunitats fiscals per a la col·laboració amb entitats sense ànim de lucre.

Data de publicació: 24 d’octubre de 2022