Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Els estudiants de l’UdA poden aparcar a les Feixes del Rabató amb un abonament especial

Els estudiants de l’UdA poden aparcar a les Feixes del Rabató amb un abonament especial

El Comú de Sant Julià de Lòria va aprovar la tarifa universitària per a l’aparcament de les Feixes del Rabató el passat 25 de juny, que ha quedat publicada al BOPA del 3 de juliol en l’Ordinació de modificació de l’Ordinació d’establiment de preus públics.

Així, si bé la tarifa corresponent a una plaça d’aparcament és de 38,75 euros mensuals en concepte de preu públic de lloguer, la tarifa universitària per a una plaça a l’aparcament de les Feixes del Rabató és de 26 euros mensuals. Aquest abonament especial és vàlid de setembre a juny, de dilluns a divendres, de les 8 hores a les 17 hores.

Com s’indica a l’ordinació comunal, per poder beneficiar de la tarifa universitària cal presentar un certificat de la Universitat d’Andorra “d’horari presencial, comprès entre les 8 hores i les 17 hores”.

La mesura dóna resposta a una inquietud dels representants dels estudiants expressada al Consell Universitari.

L’aparcament de les Feixes del Rabató està situat a la carretera de la Rabassa i disposa de més de 90 places d’aparcament de les quals 85 són per a turismes. Fora del lloguer, el preu públic horari de l’aparcament és de 50 cèntims de les 8 hores a les 20 hores (gratuït la primera hora i de les 20 hores a les 8 hores).

Data de publicació: 6 de setembre del 2013.