Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Jornada sobre ciberseguretat a la Universitat d’Andorra

Jornada sobre ciberseguretat a la Universitat d’Andorra

La Universitat d’Andorra (UdA) i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) organitzen conjuntament la “Jornada sobre obligacions tècniques i legals en ciberseguretat al Principat D’andorra”, que tindrà lloc a la mateixa Universitat el proper dijous 21 de setembre de les 11 a les 13 hores. La inscripció és gratuïta i s’ha de fer prèviament a través del següent enllaç: https://surveys.uda.ad/index.php/321678?lang=ca.

La Jornada, que compta amb la col·laboració de DS Durán-Sindreu i l’Agència de Ciberseguretat del Principat d’Andorra (ANC-AD), va dirigida a entitats públiques i privades del Principat en relació a l’aplicabilitat de normativa en matèria de ciberseguretat que ha estat aprovada aquests darrers anys. En particular, s’hi abordaran les qüestions essencials relatives a l’adequació de les entitats i empreses afectades a la Llei 22/2022 de mesures per la seguretat de les xarxes i sistemes de la informació (Llei NIS-AD), com també als Reglaments de l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS-AD 417/2022) i al Reglament d’Infraestructures Crítiques. D’altra banda, s’hi presentaran els serveis i recursos que ofereix l’Agència Nacional de Ciberseguretat, a més dels terminis màxims de què disposen les entitats afectades per complir amb la normativa.

Programa

11.00   Benvinguda i presentació de la Jornada

  • Carme Setó. Sòcia i directora àrea IT & IP i protecció de dades de DS Durán-Sindreu. Advocada en protecció de dades i dret digital.

11.15   Conferència: “Aspectes essencials de la normativa NIS i Reglaments de l’ENS. Terminis d’obligat compliment. Serveis i recursos de l’Agència Nacional de Ciberseguretat”. PdTDA (Programa de transformació digital d´Andorra).

  • Jordi Ubach. Responsable de l’Agència Nacional de Ciberseguretat (ANC-AD).
  • David Vicente. Director del PdTDA (Programa de transformació digital d´Andorra).

11.45   Torn obert de preguntes

12.00   Conferència: “Funcions i obligacions del Delegat de la Seguretat de la Informació (DSI); la seva relació amb figures afins (DPD) i amb altra normativa aplicable en matèria de ciberseguretat”.

  • Genís Margarit. Enginyer en Telecomunicacions. Consultor en ciberseguretat i protecció de dades. Docent del postgrau en Protecció de dades i seguretat de la informació de l’UdA.
  • Eduardo López. Advocat en protecció de dades i dret digital. Docent del postgrau en Protecció de dades i seguretat de la informació de l’UdA.
  • Carme Setó. Advocada en protecció de dades i dret digital. Coordinadora i docent del Postgrau en protecció de dades i seguretat de la informació de l’UdA.

12.35   Torn obert de preguntes

12.50   Cloenda de la jornada

  • Montserrat Casalprim Ramonet. Directora del Centre d’Estudis Virtuals i d’Extensió Universitària de la Universitat d’Andorra.

 

Data de publicació: 14 de setembre de 2023