Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Miquel Nicolau, membre del consell de l’Associació Internacional d’Universitats

Miquel Nicolau, membre del consell de l’Associació Internacional d’Universitats

 


El rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau, ha estat elegit membre del consell d’administració de l’Associació Internacional d’Universitats (AIU), com a un dels representants de la regió europea en aquest organisme. Els resultats de les eleccions per renovar els òrgans de govern de la institució s’han proclamat el divendres 28 d’octubre a Dublín, en el marc de la 16a Conferència General de l’AIU, que s’ha celebrat del 25 al 28 d’octubre a l’University College de la capital irlandesa. La 16a Conferència ha estat dedicada al tema “Rellevància i valor de les universitats per a la societat del futur” i ha servit per adoptar línies estratègiques sobre el futur de l’ensenyament superior al món.

La Conferència General és l’òrgan suprem de presa de decisions de l’AIU. Es reuneix una vegada cada quatre anys i és en aquesta ocasió que els membres de l’organització elegeixen la composició del consell d’administració a partir de les candidatures presentades. Per ser candidat a la presidència, però, és necessari ser membre del consell. En aquest cas ha resultat elegit Andrew Deeks, president de la Universitat Murdoch (Perth, Austràlia). La nova junta exercirà ara un mandat de quatre anys.

Creada sota els auspicis de la UNESCO el 1950, l’Associació Internacional d’Universitats reuneix institucions d’ensenyament superior i associacions d’universitats d’arreu del món per desenvolupar conjuntament estudis de tendències, publicacions, portals especialitzats, serveis d’assessorament, programes d’aprenentatge i esdeveniments a nivell mundial. La Universitat d’Andorra n’és membre de ple dret des de l’any 2005.

Data de publicació: 28 d’octubre de 2022