Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Núria Salán parlarà de dones i ciència a la conferència inaugural del 30è curs acadèmic

Núria Salán parlarà de dones i ciència a la conferència inaugural del 30è curs acadèmic

La presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salan, participarà a l’acte d’inauguració del 30è curs acadèmic (2017-2018) a la Universitat d’Andorra (UdA), que tindrà lloc a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a Sant Julià de Lòria, el divendres 6 d’octubre de 2017 a les 11.00 h. Convidada per la Universitat d’Andorra, Salán hi pronunciarà la conferència inaugural, titulada «Dones, ciència i tecnologia: una carrera de fons», en què parlarà de la poca visibilitat de la dona a l’àmbit tecnològic i com encara s’arrosseguen estereotips que no afavoreixen l’apropament de la població femenina a les titulacions tecnològiques. L’acte estarà obert al públic, amb entrada lliure.

Núria Salán és professora de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), i presideix la Societat Catalana de Tecnologia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans) des de gener del 2016. És doctora en Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha participat en moltes activitats d’investigació sobre dones i tecnologia, tot promovent l’apoderament de les noves generacions de dones tecnòlogues. Aquest any ha rebut el Premio Fundación Orange Mujer y Tecnología que reconeix la seva tasca.

El curs acadèmic 2017-2018 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Antoni Martí, en companyia del rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau. L’acte inclourà el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.

Data de publicació: 25 de setembre de 2017