Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA celebra el Dia mundial de la salut amb la presentació del nou màster

L’UdA celebra el Dia mundial de la salut amb la presentació del nou màster

La Universitat d’Andorra (UdA) ha acollit aquest dilluns 8 d’abril un programa d’actes amb motiu del Dia mundial de la salut, que se celebra cada 7 d’abril per commemorar l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. El lema de la diada, organitzada per l’Escola d’Infermeria de l’UdA, era enguany “La meva salut, el meu dret”.

La iniciativa, que ha comptat amb la participació d’una vintena de persones, ha servit per presentar el nou màster en Salut, que s’iniciarà el proper mes de setembre i per al qual la preinscripció ja està oberta. El màster en Salut és una titulació de segon cicle orientada a formar professionals que puguin dissenyar estratègies per promoure, mantenir i recuperar la salut de la població, com també prevenir conductes i hàbits de vida no saludables. Formarà professionals de la infermeria en pràctica avançada, és a dir, amb competències específiques per diagnosticar, prescriure i fer cures especialitzades.

El programa d’actes ha inclòs dos tallers, sobre gestió emocional i salut corporal, respectivament, i una xerrada sobre la salut planetària. A més, també incloïa un esmorzar saludable i una taula rodona sobre la promoció de la salut planetària a l’UdA a càrrec de docents i estudiants.

La jornada ha conclòs al vespre amb una sessió informativa sobre el nou màster en Salut adreçada als futurs estudiants, durant la qual s’ha presentat amb detall el pla d’estudis i les sortides professionals i acadèmiques de la formació. El proper 6 de juny es farà una nova sessió informativa, en aquest cas virtual.

Notícia relacionada

Data de publicació: 8 de d’abril de 2024