Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  El programa Aula Lliure obre l’accés a les assignatures de l’UdA

El programa Aula Lliure obre l’accés a les assignatures de l’UdA

Un dels trets característics de la Universitat d’Andorra, com a universitat pública, és la seva obertura a la societat. El programa Aula Lliure obre l’accés al coneixement a tothom qui vulgui ampliar o reforçar competències, oferint la possibilitat de cursar assignatures dels estudis universitaris sense haver-ne de complir els requisits d’accés. Les persones que es matriculin als cursos d’actualització de l’Aula Lliure faran el seguiment de les assignatures amb la resta dels estudiants universitaris de la Universitat d’Andorra, a les mateixes aules, amb els mateixos materials didàctics i amb el mateix calendari, i disposaran d’una atenció docent personalitzada; i tot això, amb el rigor i la qualitat que distingeixen la Universitat d’Andorra.

L’Aula Lliure s’estructura en forma de cursos d’actualització. Cada curs d’actualització es compon d’una, dues o tres assignatures. Les persones que superin el procés d’avaluació de cada curs obtindran un diploma d’aprofitament expedit per la Universitat d’Andorra. L’Aula Lliure també facilita una titulació progressiva als estudiants de campus clàssic, ja que a mesura que vagin assolint els itineraris en els quals s’estructura aquesta oferta poden demanar el seu reconeixement mitjançant títols propis de la Universitat.

Els cursos d’actualització s’ofereixen, segons els casos, en modalitat presencial o virtual (a escollir), o bé únicament virtual. S’inicien el primer semestre (setembre) o el segon semestre (febrer) de cada curs acadèmic. Les places són limitades.

Més informació

Formulari de preinscripció

Darrera actualització: 8 de febrer de 2019